Restaurangens öppettider i veckan

Vi försöker hämta oss från söndagens premiäröppning av Kustladans sommarrestaurang. Det var helt fantastiskt vilket gensvar vi fick och vi är så otroligt tacksamma och glada för intresset. Vi är medvetna om att det blev väntetider i köket vilket vi beklagar men vi känner oss målmedvetna och har viljan att fortsätta att utvecklas och vi hoppas att det ska märkas. Den positiva respons vi fått för den mat vi serverade är oerhört uppskattad, tack!

I dessa tider är allt särskilt svårplanerat, att det inte är någon dans på fredag till exempel, känns ju jättesorgligt. Fredagar är dock Kustladans högtidsdag oavsett och det hoppas vi kommer att märkas i sommar. Håll utkik efter detta. Denna vecka håller i alla fall restaurangen öppet torsdag till söndag och om ni klickar på fliken RESTAURANG hittar ni tiderna.

Varmt välkomna!

Lämna en kommentar