Camping Vandrarhem Stugor

Information om boende
I de fall där priserna nedan är angivna i prisintervaller är beroende på antal boende samt om ni har medlemsskap i STF och om det rör sig om lågsäsong/högsäsong. Stugorna är inte kopplade till STF.

Alla gäster som övernattar i stugor har möjligheten att parkera en bil intill sin hyrda stuga. De som däremot hyr rum i antingen vandrarhemmet eller Längan får parkera sina bilar på vår stora parkering intill restaurang Kustladan.

Vad som gäller för samtliga av våra boendealternativ är att man tar med egna sängkläder och handdukar, alternativt går detta att hyra av oss i samband med att ni checkar in. Innan man checkar ut städar man efter sig och lämnar sitt rum/stuga i samma skick som det var när ni anlände. Det går att köpa till städning.

Incheckning sker klockan 17-21. Utcheckning sker senast klockan 11.00. Vid högsäsong kan andra tider vara aktuella.

Vandrarhem

IMG_5568

Vandrarhemmet har en historia ända sedan 1951. Då var det familjen Bergman som såg möjligheter till att kunna erbjuda boende för förbipasserande i form av vandrarhem. Man inledde i samband med det ett samarbete med Svenska Turistföreningen och det har sedan dess varit ett vandrarhem med STF som samarbetspartner. 

Idag erbjuder vi 5 st rum i vandrarhemmet är man har gemensamt kök, dusch och wc. Dessa har plats för fyra personer i varje rum. Förutom det har vi 4 st tvåbäddsrum varav två av dem är utrustade med ett litet pentry samt dusch och wc. 

Camping

camping

Campingplatsen som syns från E4 består av en trestjärnig gräscamping med vacker havsutsikt och gott om plats för att ställa upp en husvagn eller resa ett tält. Totalt har vi drygt 50 husvagnsplatser med 26 eluttag. Vi har dessutom ett flertal campingstugor i olika storlek och standard. Servicehus med duschar, bastu, kök och tvättmaskin. På området finns en restaurang med fullständiga rättigheter, kiosk, minigolf och en uppvärmd pool m m.

Stugor

kompstuga

På anläggningen finns det uthyrning av stugor av olika karaktär. De allra enklaste är endast utrustade med sängar, bord och stolar och en kokplatta. I en servicebyggnad hittar finns då gemensamt kök, wc samt dusch. Vid behov går det även att hyra bastu och tvättstuga. Några stugor är även utrustade med wc, dusch och ett pentry samt att några stugor är lite större.

Titta nedan vilka olika varianter vi kan erbjuda. 

Storstugor, 6 bäddar
900:-/dygn

Vårt största och bästa alternativ. Storstugorna har två separata sovrum med två bäddar vardera samt ytterligare två bäddar i allrummet där det även finns en soffa, soffbord samt tv. I Storstugorna har man även egen wc och dusch samt även ett eget kök (spis, kylskåp, microvågsugn). En uteplats finns givetvis också.

Kompaktstugor, 4 bäddar
780:-/dygn

Stugor som stod klara i juni 2011. Stugorna har ett rum med fyra bäddar(2 våningssängar) samt en liten variant av kök (microvågsugn, kokplattor, kylskåp) samt egen wc och dusch. Även en egen plats utomhus under tak finns.

Tält med tak, 4 bäddar
530:-/dygn

Dessa stugor är vårt enklaste utbud när det gäller boende. De ligger dock alldeles på Höga Kusten-leden så det är ett mycket praktiskt alternativ istället för att slå upp ett tält. Här har du elektricitet och sängar vilket kan vara praktiskt och prisvärt bara det. Stugorna är utrustade med två våningssängar. Wc, dusch och  nyrenoverat kök finns i servicehuset som är en byggnad i närheten till småstugorna.

Rum i vandrarhemmet 2-4 bäddar
500-700:-/dygn

I vandrarhemmet finns fyra rum där våra gäster delar gemensamt kök, tv, wc och dusch.

Rum i Längan med egen WC/dusch/pentry 2 bäddar
400-600:-/dygn

Litet rum med två sängar samt egen wc, dusch samt pentry. Även uteplats.

Rum i Längan 2 bäddar
350-400:-/dygn

Mycket enkla rum med två bäddar, men som ett praktiskt och prisvärt boendealternativ för övernattning när man vill vara ute på dagarna och uppleva Höga Kusten. Wc och dusch finns i Kustladan som är en av byggnaderna intill. 

Eventuella avbokningar måste ske senast ett dygn (senast 15.00) innan inbokad ankomst annars debiteras full ersättning för rummet/stugan. Städning kan bokas vid ankomst mot tillägg.