Välkommen att fira midsommar med oss!

Idag firar vi midsommar genom att resa midsommarstången kl. 14.00. I samband med detta bjuder vi på kaffe och alla som är sugna på lite tävling får gärna vara med på femkamp.

Efter 5-kamp blir det godisletande för de små.

I restaurangen erbjuder vi midsommartallrik med 3 olika sillsorter, varm och kallrökt lax, västerbottensostpaj, ägg och lite så samt bröd. Pris för denna är 169 kr.

Vi hälsar er varmt välkomna till ett soligt Kustladan!

Bob stevens gästar oss denna fredag

Denna fredag är det dags för Bob Stevens att äntra scenen på Kustladan, och vi är så glada att de kommer till oss igen.

Denna fredag erbjuder vi hemlagad Fläskfilésnitsel med klyftpotatis, senaps och honungsmajonnäs samt karamelliserad lök. Priset är 150 kr.

Boende i våra enklaste stugor erbjuder vi för endast 300 kr om ni dansar.

Vi hälsar er varmt välkomna till oss!

Äntligen öppnar restaurangen

Äntligen är det dags för att öppna restaurangen på Kustladan. Vi kommer att öppna till helgen och på söndag erbjuder vi en morsdagsmeny som vi hoppas ska falla väl i smaken. Vi kommer att uppdatera under veckan vilken meny som gäller så håll utkik på vår hemsida.

Vi är så väldigt spända för vad denna sommar ska erbjuda men man kan säga att den visar sig från sin bästa sida just nu. Vi önskar er alla en trevlig pingst så ses vi snart!

Ta bussen till sommarens konserter på Naturscen Skuleberget

Vi har nu fått klartecken för att det kommer att gå buss till och från Kustladan vid samtliga konserter som kommer till Naturscen Skuleberget i sommar. Bussen kommer att avgå från E4 men det är bara en kort promenad, och underlättar för alla som bokat boende hos oss. Vi är superglada för detta och ser fram emot att vi ses i sommar. Kika gärna in på vår bokningssida för att se vad som finns ledigt om ni bokat biljett till någon av konserterna, eller hör av er till oss på 070-6036906.

Välkommen 2024, och god fortsättning önskar vi er alla

Vi välkomnar 2024 med en liten kylslagen tillvaro. Vi börjar så smått att förbereda för sommaren som kommer och vill passa på att tipsa om att kika in på dansprogrammet för sommaren. Är man ute i god tid så finns det möjlighet att kunna kombinera dans med boende och andra aktiviteter i vackra Höga kusten så tipset är att börja planera redan nu.

Den 31 maj får vi öppna dörrarna till danssommaren tillsammans med förra årets nyhet hos oss, nämligen Ankies.

Ikväll Musikquiz och imorgon Martinez

Vi har ett spännande veckoslut att vänta. Ikväll kör vi en repris på de senaste veckornas succé nämligen; Musikquiz. Patrik E är det som är quizledare och underhållare och vi kommer som vanligt att utse två vinnare innan kvällen är över.

Imorgon har vi återigen nöjet att hälsa er välkomna till en härlig danskväll på logen tillsammans med Martinez. Egentligen skulle vi ha haft Expanders på besök, men tidigare i veckan fick vi det tråkiga beskedet att de var tvungna att ställa in. Tack och lov kunde Martinez komma till oss istället och det är vi otroligt tacksamma och glada över.

Imorgon kommer vi att erbjuda en fräsch tacotallrik som dansmeny, pris 145,-

Vi fortsätter att ha restaurangen öppen varje dag kl. 12-20. Vi hälsar er varmt välkoma!

En kanonhelg på ingång

Idag startar vår danshelg med att Donnez räknar in kl 20.00. Ifall ni vill starta kvällen med lite mat i vår restaurang erbjuder vi en danssupé i form av Camparfat, en fin ryggbiff med rödvinsås och bearnaise med lite pommes och grönt.

Imorgon fortsätter vi med att Martinez gästar oss, även då kl. 20.00. Som danssupé erbjuder vi då Surf ´n turf, serveras med klyftpotatis.

Varmt välkomna till en härlig dansweekend i Höga Kusten!

Vi erbjuder Surf n turf som danssupé inför lördagens dans med Martinez

Idag är det Holidays som räknar in kl. 20

Ikväll får vi besök av ett härligt gäng från Åmål, nämligen inga mindre än Holidays. De har besökt oss förut och vi är så glada att de kommer tillbaka.

I restaurangen erbjuder vi som vanligt en danssupé, och idag är det en Ungsbakad rostas med rostad potatis, som serveras tillsammans med ett konjakssmör och lite grönt.

Det ser ut att bli en fantastisk kväll och vi hälsar er alla varmt välkomna!

Vi dansar in helgen tillsammans med Bob Stevens

Imorgon fredag hälsar vi Bob Stevens välkomna till Kustladan. Det var ett tag sedan de besökte oss och vi är så glada att de vill komma igen.

Som kvällens dansspecial erbjuder vi Steak Sandwich där tillsammans med pommes och tillbehör till det, och det till endast 145,-, en perfekt AW eller BD(Before Dance). Vill man njuta av kvällens drink kommer man även kunna att göra det.

För den som vill passa på att ha en liten dansweekend erbjuder vi boende i våra enkla stugor och tillsammans med dansbiljett betalar man då endast 520 kr.

Boka gärna bord i restaurangen, på telefon -0613-13064 eller 0706036906.

Vi ses!

Kvällens erbjudande – Steak Sandwich

På fredag välkomnar vi Ankies till premiären

På fredag är det äntligen dags, och som vi har längtat! Ska bli så roligt att få träffa er alla igen. Ankies är ett för oss nytt band och det ska bli så spännande att höra. Denna fredag kommer vi erbjuda en riktig trevlig premiärmeny bestående av vårt välrenommerade Camparfat. För den som inte besökt oss tidigare är det en Ryggbiff med en mustig rödvinssås tillsammans med en mjuk bearnaiseås. Detta serveras med pommes frites och lite grönt.

Vi har varje fredag en specialdrink som vi erbjuder, såklart finns både med alkoholfri variant som med alkohol. Dansen startar kl. 20 och håller på till 24, restaurangen håller öppet från 12 på dagen till kl. 20, medan serveringen har öppet till kl. 8 på morgonen till kl. 01.00.

Varmt välkomna, nu sparkar vi igång sommaren!