Sommaren närmar sig sitt slut..

Vi har haft en helt otroligt sommar och många har besökt oss både på campingen, på vandrarhemmet och i restaurangen. Det har fungerat väldigt bra och alla människor har visat stor förståelse för de restriktioner vi har att följa och att man har visat stor hänsyn. Det är imponerande och vi känner en stor tacksamhet till er alla. Det har inneburit utmaningar, det går inte att förneka, men det har ändå fungerat, så stort TACK!

Nu börjar det närma sig skolstart och vi märker att det är betydligt mindre folk i rörelse. Vi kommer därför att ändra våra öppettider från och med måndag den 17 augusti. Vi har då öppet mellan kl. 8-10 och har stängt fram till kl. 17.00.

Restaurangen har öppet mellan kl. 17.00-20 och vi stänger receptionen kl. 21.00. Fredag-söndag denna vecka har vi restaurangen öppen kl. 12-20.

Välkomna!

Lämna en kommentar