Ännu en sommar utan dans på Kustladan

Om allt hade varit som vanligt så hade vi denna helg haft den sista dansen för sommaren och det hade då varit med ett för oss nytt band, nämligen Holidays. Det är otroligt sorgligt att det nu är för andra sommaren som vi inte har kunna arrangera dans på logen, det är verkligen som att något saknas.

Något som vi är väldigt glada för, och som ger oss tron på att det kanske, kanske nästa sommar kan vara dans igen, det är alla ni som kommit till oss i sommar. Alla som besökt oss, i restaurangen, bara tittat förbi eller kanske övernattat på campingen eller i någon stuga. Många av er har bara åkt förbi för att säga hej, för att höra hur vi har det, och höra vad vi trott om prognosen för att vi skulle kunna köra igång denna sommar. Det har varit så roligt att träffa er alla, och jag hoppas att vi kan få återses nästa sommar, och att vi då ska kunna få öppna upp logen igen.

Denna helg är den sista helgen vi har öppet i restaurangen för säsongen. Vi har köket öppet kl. 12-20 fredag, lördag och söndag och vi hälsar er varmt välkomna.

Återigen, stort tack, vi ses!

Lämna en kommentar