”Ett litet steg för människan, men ett stort steg för mänskligheten.”

Nja, riktigt på den nivån kanske det inte är. Men ändå, det händer saker i dansvärlden även om det kan tyckas att på Kustladan så har vi lite vinterdvala. Det kommer inte att innebära några större förändringar annat än att man numera har tagit bort lagen om att ansöka om dans. Med det så börjar det ändå närma sig presentation av sommarens program hos oss på Kustladan. I somras så var det lite på försök, hur skulle sommaren bli efter år av pandemi och restriktioner men det kändes fantastiskt roligt att få känna pulsen på Kustladan igen. Vi ser nu fram emot en ny sommar med både band som varit hos oss i många år och lite nya band som vi inte haft sedan tidigare. De sista pusselbitarna håller på att sättas, så håll utkik så kommer vi inom kort att presentera vad som händer hos oss i sommar!

Vill ni läsa om regeringens beslut så finns det här;

Härlig danskväll från förra sommaren

Lämna en kommentar