På fredag välkomnar vi Ankies till premiären

På fredag är det äntligen dags, och som vi har längtat! Ska bli så roligt att få träffa er alla igen. Ankies är ett för oss nytt band och det ska bli så spännande att höra. Denna fredag kommer vi erbjuda en riktig trevlig premiärmeny bestående av vårt välrenommerade Camparfat. För den som inte besökt oss tidigare är det en Ryggbiff med en mustig rödvinssås tillsammans med en mjuk bearnaiseås. Detta serveras med pommes frites och lite grönt.

Vi har varje fredag en specialdrink som vi erbjuder, såklart finns både med alkoholfri variant som med alkohol. Dansen startar kl. 20 och håller på till 24, restaurangen håller öppet från 12 på dagen till kl. 20, medan serveringen har öppet till kl. 8 på morgonen till kl. 01.00.

Varmt välkomna, nu sparkar vi igång sommaren!

Lämna en kommentar