Vi planerar för sommaren 2020

Vi hoppas att ni har det bra i höstmörkret och att ni tar chansen att vara ute nu när det är så fantastiskt mycket färger ute i naturen. Vi försöker ta tillvara på dagarna och förbereder redan nu för sommaren som kommer. Dansprogrammet är i princip klart och det är egentligen bara ramarna som återstår. En detalj i det hela är att vi fått frågan om att tidigarelägga dansen en timme, från 21.00 till 20.00. Själv tycker jag inte svaret är självklart, dels för att jag själv tycker att en trevlig kväll ute startar tidigast kl. 21, det är se´n gammalt, men även för att jag vet att vi har många som reser långt för att dansa på Kustladan. Eftersom vi kör fredagar så kan det bli svårt att hinna efter jobbet om man tidigarelägger dansen en timme.

För att ha så bra beslutsunderlag som möjligt så vill jag såklart veta vad ni tycker. Svara på länken nedan och sprid gärna till så många som möjligt. Tack!

https://sv.surveymonkey.com/r/XVBM8RP

Lämna en kommentar