Välkommen 2020

Vi har nu passerat årsskiftet, och med det vill vi förstås önskar er en riktigt bra start på detta år. Att vi precis klivit in i ett nytt år betyder också att vi nu är på väg mot ljusare tider och en ny härlig sommar på Kustladan. Ni som har varit uppmärksamma har säkert sett att dansprogrammet har uppdaterats för sommaren och vi är supernöjda med den uppställning som är redo att spela upp för dans hos oss. Några nyheter kan vi presentera vilket känns fantastiskt roligt. För övrigt har vi lite andra roliga punkter på programmet som vi kommer att få anledning att återkomma till när detaljerna fallit på plats på riktigt.

Kika gärna in under fliken Kustladan och passa på att lyssna in er ordentligt på Spotify, eller varför inte besöka en dansbana i närheten med några av era favoriter. Vi passar på att förbereda lite mera inför sommaren som kommer. Tveka inte att höra av er om ni har funderingar!

Lämna en kommentar