Det här såg jag absolut inte komma…

Om det var någon som kommit till mig, för bara några veckor sedan, och berättat att vi inte skulle kunna samla flera än 50 personer vid samma tillfälle, att det skulle begränsas med antal personer per kvadratmeter i lokaler, och allt det jag nu vet idag, ja, då hade jag nog trott att det var just 1 april. Att allt var ett riktigt dåligt skämt. MEN, nu råkar det vara så att vi har drabbats av ett virus som vi alla lärt oss namnet på, vi ha lärt oss att Folkhälsomyndigheten finns och vi har lärt oss att tvätta händerna, ofta och noggrant. Och vi har ofrivilligt fått ta oss an, näst intill dagligen, nya restriktioner där vi måste göra avkall på sådant vi kanske tagit för givet att göra i vår vardag. För vår del på Kustladan så kommer vi att följa utvecklingen noggrant. Självklart kommer vi att lyssna på de rekommendationer som vi har att förhålla oss till, och vårt mål är att vi ska bidra till att vi ska kunna hindra fortsatt smittspridning i vårt land.

Lämna en kommentar