En annorlunda Valborgsmässoafton i år

Sista april brukar förknippas med majbrasor, sång, god mat i goda vänners lag och kylslaget väder. Det som man direkt kan bocka av bland detta är nog det kylslagna vädret, allt annat känns i nuläget som osäkra kort just nu. MEN, det kommer bättre tider det är vi helt säkra på, och under tiden så får vi helt enkelt göra det bästa av det hela. Packa picknick-korgen, ta med en kamera och besök en utsiktsplats nära dig. Det finns inget som slår detta faktiskt. Så här såg det ut i morse på den utsiktsplats som är närmast Kustladan. Otroligt vackert och rogivande, och jag är osäker på om det är höjden, men när man kommer upp så får man en känsla av hoppfullhet. Rekommenderar att ni testar när ni kommer till oss nästa gång och fram till dess så önskar vi er en trevlig Valborg!

Lämna en kommentar